Restorane „Miyako“ p.c. EUROPA svečiai gali išbandyti tradicinius japoniškus patiekalus, patirti japonišką aplinką bei pasigrožėti puikiu virtuvės šefo darbu. Japonų virtuvės autentiką ir kokybę restorane „Miyako“ užtikrina virtuvės šefas Katsumi Hinohara. Sušiai ir sašimiai gaminami bare tik svečiui užsakius, nes viena svarbiausių japonų virtuvės taisyklių yra maisto šviežumas. Dar japonai tiki, kad geriausias būdas iškepti žuvį yra nekepti jos visiškai, tad Katsumi Hinohara siūlo įvairiausių rūšių sušių ir sašimių, kuriems paruošti naudojama žalia žuvis ar jūros gėrybės. Restorano asortimentą papildo tradicinės japoniškos sriubos, karšti japonų patiekalai kushiyaki – ant bambuko iešmelio sunerti mėsos ar jūros gėrybių kepsneliai. Salotų mėgėjams siūlomos salotos su jūros dumbliais ir jūros gėrybėmis. „Miyako“ siūloma įvairių žaliosios arbatos rūšių – juk tai neatsiejama japonų virtuvės dalis, geriama valgant bet kokius patiekalus.
80 vietų restoranas „Miyako“ architektūros požiūriu tarsi padalintas į keturias zonas: „stiklo“ kambarys, tatami kambariai, bendra salė ir baras. Aplinkoje gausiai panaudotos tiesios linijos ir geometrinės formos, bambukų šešėlių grafika, „akmenukų sodas“, švelni prieblanda, japoniškos melodijos kuria tinkamą
atmosferą pajusti prigimtinį patiekalų skonį.
Darbo laikas: I-VI 11.00 – 21.00 val; VII 12.00 – 20.00 val.